пятница, 26 июля 2019 г.

Важлива інформація!


ТЕРМІНОВО!
             Широківський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить відбір кандидатів на навчання на курсах підготовки для проходження військової служби на посадах осіб офіцерського складу (курсів лідерства офіцерського складу тактичного рівня) у вищих військових навчальних закладах в 2019-2020 навчальному році.
ВИМОГИ ДО КАНДИДАТА:
  громадянство України (військовозобов’язані, військовослужбовці за контрактом, цивільні особи до 30 років)
• наявність вищої освіти не нижче освітнього ступеню «бакалавр»;
• придатність до військової служби за станом здоров'я для проходження військової служби на посадах осіб офіцерського складу.
УМОВИ ВСТУПУ:
         На кандидата оформлюється особова справа за зразком кандидата на військову службу за контрактом.
         При зарахування на навчання слухачі підписують контракт зі Збройними Силами України та  отримують грошове забезпечення від 10 тис. гривень на місяць, інші види забезпечення, а також користуються усіма соціальними гарантіями, які передбачені для військовослужбовців за контрактом.
               
Термін навчання12 місяців, по завершенню якого та за умов успішного складання іспитів випускники курсів отримають кваліфікацію «офіцер управління тактичного рівня», військове звання «молодший лейтенант» та гарантовано будуть призначені для подальшого проходження служби на посадах офіцерського складу в ЗС України.
         Відбір кандидатів на навчання відбудеться до 09 серпня 2019 року.


Комментариев нет:

Отправить комментарий